Μητσοτάκης: Η Πιερία έχει πλεονεκτήματα αλλά πρέπει και να επενδύσει σ’ αυτά! (68 φωτογραφίες)










Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΝΟ, ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ !

Παρουσίαση θέματος,
Λήψη φωτογραφιών:
Ανδρέας Κατσιάπης Γαλανός

«Θα προσελκύσουμε επενδύσεις, θα αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε τόπου. Και εδώ πέρα, ο τόπος σας, η Πιερία, έχει πάρα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα: Βουνό, θάλασσα, αγροτική παραγωγή, πολιτισμός! Όλα τα έχετε συγκεντρωμένα εδώ», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην Πιερία και συγκεκριμένα μιλώντας στη Βροντού.
Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Πρέπει να τα αξιοποιήσουμε και να φέρουμε περισσότερες επενδύσεις και να κρατήσουμε, κυρίως τα νέα παιδιά, πίσω στην πατρίδα μας, για να μην αναζητούν ένα μέλλον έξω από την Ελλάδα. Διότι αν δεν δώσουμε προοπτική και ελπίδα στα νέα παιδιά, ο τόπος αυτός δεν έχει μέλλον».

Περιπετειώδης μετάβαση στην Πιερία

Περίσσευαν τα χαμόγελα στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνη, επίσκεψη η οποία ήταν η πρώτη με την ιδιότητα του Προέδρου τής Νέας Δημοκρατίας.
Αν και το πρόγραμμα της επίσκεψης τροποποιήθηκε αναγκαστικά εξαιτίας τής ταλαιπωρίας που υπέστη ο Αρχηγός τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά την περιπετειώδη μετάβασή του στην Κατερίνη, τελικά ο κ. Μητσοτάκης δεν έχασε ούτε για μια στιγμή το χαμόγελό του σε όλη τη διάρκεια των επαφών του με πολίτες τής Πιερίας.
Όπως είναι γνωστό, το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, το πρωί τής Τετάρτης 10/1, ο κ. Μητσοτάκης, δεν κατέστη δυνατόν να προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης, οπότε και επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ στη συνέχεια ήρθε οδικώς στην Πιερία.
Στην Κατερίνη, όπου συνεχώς ψιλόβρεχε, τον περίμεναν στελέχη και μέλη τής Νέας Δημοκρατίας αλλά και αρκετός κόσμος ενώ κατά το πέρασμά του από τον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου αρκετοί πολίτες στάθηκαν και τον πλησίασαν για να τον χαιρετίσουν, για να φωτογραφηθούν μαζί του αλλά και για να του ευχηθούν να γίνει «με το καλό, και Πρωθυπουργός».
Επιπλέον, αρκετοί πολίτες είχαν βγει στους εξώστες σπιτιών για τον δουν και να τον χαιρετίσουν, γεγονός που ιδιαιτέρως χάρηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ίδιος επισκέφθηκε πολλά καταστήματα στον πεζόδρομο και στις καθέτους τής Μ.Αλεξάνδρου, χαιρέτισε καταστηματάρχες και πελάτες και συζήτησε μαζί τους θέματα που τους απασχολούν.

Παρουσίες

Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν κατά την περιοδεία του ο Γραμματέας τού Κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο πρ. Υπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος, οι τ. Βουλετές Αντώνης Καρπούζας, Άννα Μάνη κ.ά.
Ακόμη, παρόντες ήταν πολιτευτές αλλά και κομματικά στελέχη όπως ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κατερίνης τής Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κουλκουδίνας κ.ά., οι τ. Πρόεδροι της ΝΟΔΕ Πιερίας Θωμάς Παπαδημητρίου και Ηλίας Τάπρας, τα Μέλης τής Πολιτικής Επιτροπής τού Κόμματος Λευτέρης Μωϋσιάδης, Αθανάσιος Λιακόπουλος (ο οποίος είναι και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης) κ.ά.
Στην Κατερίνη, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας καλωσόρισαν επίσης ο Δήμαρχος της πόλης, Σάββας Χιονίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι καθώς και άλλοι Αυτοδιοικητικοί, ο τ. Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου κ.ά.
Μετά την Κατερίνη ο κ. Μητσοτάκης ακολούθησε πρόγραμμα επίσκεψης στη Βροντού, στην Καρίτσα, στο Λιτόχωρο και στη Λεπτοκαρυά ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση τοπικών στελεχών.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, υποδεχόμενος στο Λιτόχωρο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είπε, μεταξύ άλλων, ότι την επόμενη φορά που ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πόλη των «θεών», θα είναι Πρωθυπουργός τής Χώρας.

Απλότητα, χειραψίες και πολλά χαμόγελα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πιερία ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με σχόλια πολιτών αλλά και κομματικών στελεχών, διακρίνονταν για την απλότητά του.
Συγκεκριμένα, ως προς το ντύσιμό του, δεν φορούσε το κλασικό κοστούμι, ούτε γραβάτα. Όπως προαναφέρθηκε, ήταν χαμογελαστός και προσιτός σε όλους και όλες κατά την επαφή του με τον κόσμο. 
Μοίραζε και εισέπραττε χειραψίες και χαμόγελα ενώ όταν η συζήτηση με τους πολίτες έπαιρνε σοβαρό χαρακτήρα, μιλούσε σοβαρά και αποφασιστικά. 




























































ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αναφορικά με τις επισημάνσεις τού Προέδρου τής Νέας Δημοκρατίας, που έγιναν στη Βροντού, οι πληροφορίες είναι από τον δικτυακό τόπο in.gr - http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500189294

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Καταπατητής ο ...Δήμος Κατερίνης! Δικάστηκε για καταπάτηση έκτασης ιδιωτών!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.