Και «Μυστικό Δείπνο» παράθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ τής Τετάρτης στο Λιτόχωρο


Σε ποιο μαγαζί;
Ποιοι συμμετείχαν;
Τί συζήτησαν;

Πληροφορείται και σχολιάζει
ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

Δύσκολη αλλά και ευχάριστη μέρα για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταλαιπωρήθηκε πολύ από το πρωί, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», επειδή δεν μπορούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Στη συνέχεια, ο Μητσοτάκης ήρθε οδικώς στην Πιερία.
Οι πολίτες όμως τού Νομού φαίνεται να τον αποζημίωσαν γι’ αυτή του την ταλαιπωρία. Τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, χειραψίες, αγκαλιές, φιλιά, φωτογραφίες, κεράσματα κλπ.
Το δρομολόγιό του: Κατερίνη, Βροντού, Καρίτσα, Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά…
Και το βραδάκι, φαγητό στην ψαροταβέρνα «Ελληνικό», στο Βαρικό Λιτοχώρου. https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g776950-d7155662-Reviews-Ellinikon_Fish_Tavern-Litochoro_Pieria_Region_Central_Macedonia.html
Εκεί έγινε ο «Μυστικός Δείπνος» τού Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρέα του, λίγοι και εκλεκτοί. Έχουμε και λέμε: Λευτέρης Αυγενάκης (Γραμματέας ΝΔ), Γιώργος Κωνσταντόπουλος (τ. Υφυπουργός Υγείας), Κώστας Κουκοδήμος (Βουλευτής Πιερίας, τ. Υφυπουργός Παιδείας) και Γιάννης Κουρινιώτης (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πιερίας).
Ο Σάκης Κουτρούλας, ιδιοκτήτης τής ψαροταβέρνας, προσέφερε, όπως μάθαμε, τα καλύτερά του εδέσματα (είναι γνωστή, άλλωστε, η εκλεκτή κουζίνα του), γι’ αυτό και όλοι τους έμειναν ικανοποιημένοι.
Το τραπέζι όμως δεν είχε μόνο εδέσματα υλικά, είχε, λέει, και άλλου είδους εδέσματα. Τί συζήτησαν, λοιπόν; Ίσως δεν μάθαμε όλα όσα συζητήθηκαν, μάθαμε όμως ότι η συζήτηση είχε απ’ όλα. Είχε και εθνικά θέματα. Δεν είχε μόνο Σκόπια, είχε και Κυπριακό! Και φαίνεται ότι το Κυπριακό είναι ένα ζήτημα που επίσης ενδιαφέρει πάρα πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δύσκολη, λοιπόν, η Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δύσκολη αλλά και ευχάριστη. Πολύ ευχάριστη. Ιδιαίτερα όταν η μέρα έκλεισε με λίγους και εκλεκτούς φίλους. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Καταπατητής ο ...Δήμος Κατερίνης! Δικάστηκε για καταπάτηση έκτασης ιδιωτών!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.